тел: 097 62 11 962
тел: 096 20 11 096
[email protected]
Зворотній дзвінок

Як вибрати краватку метелик

Чоловіча краватка метелик – це стильно! – аксіома що не викликає жодних сумнівів.

Якщо тобі ще не доводилось носити краватку метелика, тебе здивує той факт, що існують сотні їх типів і стилів.

Як підібрати під себе краватку метелика

Визначити ідеальний розмір краватки метелика легко. Справа в тому що метелики «самов’яз» зазвичай роблять стандартного розміру, котрий підходить на будь-яку шию. На попередньо зав’язаних метеликах дуже легко регулювати довжину за допомогою повзунків або гачків на стрічці.

Метелик не повинен тебе душити, звалюватись в сторони він також не повинен. Знайди золоту середину, трохи збільшивши або зменшивши довжину метелика.

Що ж стосується класичних метеликів – то тут трохи складніше, адже уміння зав’язувати метелика – це негласний обряд посвячення в джентльмени, так вважалось у старому світі. Навчитись зав’язувати краватку метелика не так просто, і потрібна практика, однак при бажанні, все досить зрозуміло. Достатньо глянути на схему як зав’язати краватку метелик.

Як вибрати краватку метелик

Зверніть увагу на матеріал з якого вона зроблена. Вони виготовляються з різних тканин, якщо ви віддасте перевагу бавовняним або лляним, кашеміровим виробам або ж виробам з тонкої вовни, то вони швидко втратять форму. Краватки зі синтетичної тканини прослужать вам дуже довго і будуть добре виглядати.
Якщо ви купуєте метелика як аксесуар, яскравий і стильний, то вам варто віддати перевагу попередньо зав’язаній краватці метелик – The Pre-Tied Bow Tie. Читай також, Краватка метелик – яка різниця між Self-Tie, Pre-Tied і Clip-On
Вибирайте метелики із застібками і регуляторами довжини.
Не бійтеся змінити свої повсякденні краватки, на краватку метелика. Будьте уважні при виборі, скориставшись порадами наведеними вище, ви зможете підібрати дійсно цікавий варіант. Сподіваємося що вам допоможуть наші поради!

Контактна інформація

Реглан – студія-ательє, котра виконує замовлення по всій Україні, як індивідуальні, так і корпоративні. Для того, щоб розпочати нашу плідну співпрацю, натисніть кнопку «записатись на примірку» - і ми обов’язково Вам зателефонуємо.