тел: 097 62 11 962
тел: 096 20 11 096
[email protected]
Зворотній дзвінок

Пошиття уніформи для персоналу

Реглан – ательє, що передає традиції якісного пошиву одягу з 1922р і до сьогодні

Що Вам приходить в голову, почувши словосполучення «корпоративна уніформа»?
Можливо сірі безликі костюми для чоловіків і такі ж, тільки зі спідницею, для жінок? Відсутність індивідуальності? Невдалий крій, який, здається, тільки підкреслює недоліки фігури?

пошиття-корпоративного-одягу

Тепер пошиття корпоративного одягу ( пошиття уніформи ) користується попитом у все більшої кількості фірм і підприємств, прагнучи підтримати в співробітниках дух єдності, прагнення йти до однієї мети. І це працює! Співробітники компанії, для яких була розроблена індивідуальна форма, відчувають себе більш згуртованими, вони менше відволікаються в робочий час на обговорення зовнішнього вигляду, та й спізнюватися на роботу вони будуть значно рідше, адже питання «що вдягнути» більше не турбує.

У наші дні фірма, яка надає своїм працівникам уніформу, стає більш конкурентоспроможною на ринку праці і виглядає серйознішою, а роботодавець розглядається як такий, що піклується про своїх підлеглих. Пошиття корпоративного одягу в ательє Реглан включає в себе повний комплект послуг. У першу чергу – це розробка індивідуального дизайну, який відповідатиме вимогам фірми, буде відображати сферу, в якій Ви працюєте, а також відповідати модним тенденціям. Адже всім відомо, що людина в гарному одязі стає більш впевненою і в той же час більш вимогливою до себе. На наступному етапі наші модельєри-конструктори допоможуть вибрати вид і тип тканини для корпоративного одягу.

Співпрацюючи з нами, Ви отримаєте не просто одяг для персоналу, а єдиний стиль Вашої компанії, який, без сумнівів, посилить корпоративний дух співробітників і окупиться дуже швидко. Дійсно, у важливості спецодягу для фірми сумніватися не доводиться. Реглан – шиємо для вас з любов’ю.

Наші клієнти:

Контактна інформація

Реглан – студія-ательє, котра виконує замовлення по всій Україні, як індивідуальні, так і корпоративні. Для того, щоб розпочати нашу плідну співпрацю, натисніть кнопку «записатись на примірку» - і ми обов’язково Вам зателефонуємо.