тел: 097 62 11 962
тел: 096 20 11 096
[email protected]
Зворотній дзвінок

Пошиття одягу оптом

Реглан – ательє, що передає традиції якісного пошиву одягу з 1922р і до сьогодні

Якісне пошиття  одягу оптом в Україні можливе, причому пошив за доступною ціною. Зовсім необов’язково дивитися в бік Китаю і спокушатися їх надмірно дешевою робочою силою: так, китайці працюють мало не за їжу, але від таких «робітничків» Ви ніколи не отримаєте хорошої якості одягу і попросту ризикуєте залишитися і без грошей, і без товару, втративши при цьому час і нерви.

пошиття-одягу-оптом

Пошиття одягу оптом неодмінно варто замовляти тільки в перевірених ательє Львівщини. Тільки в цьому випадку Вам буде надана необхідна послуга, пакет документації та високий рівень сервісу: професійні консультації, підбір тканини, ескізи моделей для пошиття одягу, якісний пошив одягу за прийнятною ціною, доставка оптового замовлення та інші послуги.

Студія-ательє «Реглан» виконує оптове пошиття одягу будь-якої складності та матеріалів – від мережива до хутра. До кожного замовлення ми підходимо дбайливо й уважно. Для того, щоб розпочати нашу плідну співпрацю, натисніть кнопку «Запиcатись на примірку» – і ми обов’язково Вам зателефонуємо.

Контактна інформація

Реглан – студія-ательє, котра виконує замовлення по всій Україні, як індивідуальні, так і корпоративні. Для того, щоб розпочати нашу плідну співпрацю, натисніть кнопку «записатись на примірку» - і ми обов’язково Вам зателефонуємо.