тел: 097 62 11 962
тел: 096 20 11 096
[email protected]
Зворотній дзвінок

Пошив весільної сукні

Реглан – ательє, що передає традиції якісного пошиву одягу з 1922р і до сьогодні

Кожна дівчина на певному етапі свого життя стикається з важливим завданням – вибором весільної сукні. Що правильніше і простіше – купити її або зшити на замовлення? У цій статті хотілося б розповісти про переваги індивідуального пошиття в порівнянні з покупкою готового весільного вбрання, так як, на нашу думку, «магазинні» сукні істотно програють зшитим на замовлення за красою, якістю та оригінальністю.

пошив-весільної-сукні

Почнемо з того, що кожній нареченій хочеться бути особливою для свого коханого. Всі ми мріємо про унікальну, чарівну сукню, в якій виглядатимемо, немов казкові принцеси. Так от, пошиття весільного плаття на замовлення передбачає створення індивідуального фасону, який детально обговорюється майстром і замовником. В результаті, Ви отримуєте саме ту модель, про яку мріяли. Вона буде створена з урахуванням особливостей Вашої фігури, ідеально підібрана під колір костюма нареченого, буде чітко вписуватися в загальну тематику весілля.

Відвідавши весільні салони, Ви зможете наочно переконатися, що сукні, на жаль, створені за певним стандартом, виходячи з середньостатистичного зросту та складу фігури. Але всі ми різні, і тому будь-який наряд доведеться підшивати, «підганяти» у відповідності з Вашою будовою тіла. Адже стильний костюм і ніжне чарівне плаття – це те, Організація весілля – з чого почати!

Замовивши індивідуальний пошив весільної сукні, Ви отримуєте такі переваги:

  • Нову якісну тканину, замовлену спеціально для Вас;
  • Сучасний фасон, що підкреслює Вашу індивідуальність і красу;
  • Сукня, яка відмінно підходить Вам за розміром, довжиною та іншими критеріями;
  • Чудовий настрій і впевненість у собі!

У нашій студії-ательє Реглан Вас зустріне доброзичливий і професійний майстер, робота з яким принесе Вам лише задоволення. Він проконсультує Вас з приводу тканини, допоможе вибрати правильний фасон і замовити необхідні матеріали. Щоб показати майстру, які фасони Вам подобаються, можете взяти з собою пару фотографій.

Під керівництвом професіонала кожна деталь Вашого наряду буде продумана до дрібниць. Будьте впевнені, результат перевершить всі Ваші очікування!

Контактна інформація

Реглан – студія-ательє, котра виконує замовлення по всій Україні, як індивідуальні, так і корпоративні. Для того, щоб розпочати нашу плідну співпрацю, натисніть кнопку «записатись на примірку» - і ми обов’язково Вам зателефонуємо.