тел: 097 62 11 962
тел: 096 20 11 096
[email protected]
Зворотній дзвінок

Весна-літо 2015 Чоловічі джинси

Джерело: Чоловічий журнал Берлог

Важко знайти чоловіка, в гардеробі якого не було хоча б однієї пари джинсів. Навіть у затятого офісного працівника, котрий щодня строго дотримується дрес-коду, завжди напоготові пара джинсів для виходу в неформальний світ. І, знаючи це, модельєри та дизайнери охоче пропонують у цьому сезоні весна-літо 2015 трендові моделі джинсів. Якими будуть модні чоловічі джинси 2015?

Читай також: Все про чоловічу моду та стиль. Останні тенденції чоловічої моди. Особливості чоловічого грумінгу…

Потертості

Один з ключових трендів – це різні декоративні потертості і елементи штучного старіння матеріалу: вицвілі області, отвори і плями. Крім того, будуть актуальні і різні вставки зі шкіри та інших матеріалів, переважно в місцях колін.

Укорочені чоловічі джинси

Наступна тенденція, характерна для модних чоловічих джинсів сезону весна-літо 2015 – це укорочені джинси. Піджак під джинси в стилі casual в цьому сезоні також у списку must-have.

Кольорова гама 

Що стосується кольорів, в яких були представлені модні чоловічі джинси весна-літо 2015, то серед всіх інших хочеться виділити наступні найбільш популярні: класичні чорний і сірий, а також оранжевий, індиго, і навіть червоний.

Яскраві чоловічі джинси

До речі, якщо ти відчуваєш себе великим оригіналом, то тобі припадуть до смаку яскраві моделі модних чоловічих джинсів 2015 з різними стильними принтами. Найбільш актуальні – різні абстракції і шрифти. Однак в тренді і прості смуги.

Матеріали

Ну і наостанок хочеться сказати кілька слів про матеріали, яким варто віддати перевагу, вибираючи модні чоловічі джинси в сезоні весна-літо 2015. Найбільш популярними будуть чоловічі джинси не тільки з класичного деніму, але і зі вставками з бавовни або замші. Тобі буде цікаво знати про різноманітні факти про джинси.

Контактна інформація

Реглан – студія-ательє, котра виконує замовлення по всій Україні, як індивідуальні, так і корпоративні. Для того, щоб розпочати нашу плідну співпрацю, натисніть кнопку «записатись на примірку» - і ми обов’язково Вам зателефонуємо.